Επίσκεψη Νίκου Συρμαλένιου στη Σαντορίνη

Από τις 17 έως τις 19 /01 ο Νίκος Συρμαλένιος επισκέφθηκε τη Σαντορίνη. Συμμετείχε μαζί με στελέχη της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΡΑΣ σε εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας τριών μεγάλων κοινωνικών φορέων της Σαντορίνης: στην εκδήλωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θήρας (ΔΕΥΑΘ), στην εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης και στην εκδήλωση της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης.

Στις εκδηλώσεις αυτές απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε τους προέδρους, Μανώλη Ορφανό και Χαράλαμπο Δαρζέντα αντίστοιχα, καθώς και τα Διοικητικά τους Συμβούλια για την πρόσκληση τους και ευχήθηκε υγεία, καλή και ειρηνική χρονιά που τόσο έχουμε ανάγκη μετά και τις ανησυχητικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας. Ευχήθηκε επίσης δημιουργικούς αγώνες και προσωπική και συλλογική επιτυχία, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά ότι θα βρισκόμαστε κοντά τους στα ζητήματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.

                                                                                                                    

Επίσης στη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ, Βασίλη Αλαφούζο, όπου συζήτησαν αναλυτικά για τα προβλήματα και τους στόχους του Οργανισμού, υπό το πρίσμα και της απόλυτα πετυχημένης διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Χωριού κατά τη διάρκεια των εορτών. Από την πλευρά του προέδρου, αναλύθηκαν διεξοδικά τα σχέδια και οι προτάσεις της διοίκησης του Οργανισμού σε όλους τους τομείς, αθλητισμό, πολιτισμό, περιβάλλον και αναζητήθηκαν τρόποι ανάδειξης και στήριξης τους σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Τέλος ο Νίκος Συρμαλένιος, συμμετείχε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε συνάντηση υποδοχής νέων μελών, όπου η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τους στόχους της ανασυγκρότησης και το νέο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά και στο επικείμενο συνέδριο το Μάιο του 2020.