Στη σκιά της τραγωδίας του ναυαγίου της Πύλου συνεχίζεται η περιοδεία του Νίκου Συρμαλένιου σε νησιά των Κυκλάδων- Τήνος και Πάρος οι πρόσφατοι σταθμοί

Ανάμεσα σε μια αμείλικτη πραγματικότητα όπου αναφύονται τραγωδίες όπως αυτή ανοικτά της Πύλου με τους μέχρι χθες 79 νεκρούς, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του Νίκου Συρμαλένιου.

Το τελευταίο αυτό ναυάγιο, η μεγαλύτερη τραγωδία στη Μεσόγειο, αναδεικνύουν το μέγεθος της υποκρισίας και της ντροπής της λεγόμενης διεθνούς κοινότητας, της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων των χωρών – μελών της. Αλλά και αυτό είναι συνέπεια των ασκούμενων πολιτικών και των συσχετισμών εξουσίας που τις στηρίζουν.

Στην Τήνο από Κυριακή βράδυ 11/6 έως και Τρίτη πρωΐ 13/6 και στη συνέχεια στην Πάρο Τρίτη και Τετάρτη 13-14/6 βρέθηκε ο Νίκος Συρμαλένιος.

Στην Τήνο επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας όπου συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους και στη συνέχεια περιόδευσε στην παραλία και στα σοκάκια της Χώρας. Το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης επισκέφθηκε την Κώμη και τον Πύργο.

Στην Πάρο μαζί με την συνυποψήφια μας Μαρία Χανιώτη και μέλη της τοπικής οργάνωσης, περιόδευσαν στη Νάουσα, όπου συνομίλησαν με αλιείς, με καταστηματάρχες και κατοίκους, ενώ την επόμενη μέρα στην Παροικιά, στην Μάρπησσα και στην Αλυκή.

15/6/2023