Αποχή Δικηγόρων Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου για την άμεση πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων στο Πρωτοδικείο Νάξου

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Νικόλαος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου της 17.06.2014 με αρ. πρωτ. 4.151 προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με την άμεση πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων δικαστικών υπαλλήλων στο Πρωτοδικείο Νάξου.
Η επιστολή αναφέρει ότι: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, 17 Ιουνίου 2014, έλαβε απόφαση για την αποχή των μελών του από την άσκηση των καθηκόντων τους την 20.06.2014, ημέρα συζήτησης των πολιτικών υποθέσεων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Νάξου, λόγω της συνεχιζόμενης υποστελέχωσης των Υπηρεσιών του Πρωτοδικείου Νάξου (έλλειψη γραμματέων), η οποία καθιστά δυσχερή την πρόοδο της συζήτησης των πολιτικών υποθέσεων, με άμεσες συνέπειες την ταλαιπωρία δικαστών, δικηγόρων και διαδίκων και παράλληλα την υποβάθμιση του κύρους της Δικαιοσύνης, η οποία φαίνεται να υπολειτουργεί στη νησιωτική περιφέρεια του Πρωτοδικείου Νάξου»


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ_ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ_ΝΑΞΟΥ